Mymarketing

Az én marketing csapatom

Ami most Vivien Moss csapata is.

A MyMarketing.hu Kft. 2016-ban megvásárolta Vivien Moss "A szabad akarat játéka" című könyvének kiadási jogát. Evvel szeretnénk bizonyítani, hogy nem a pénz az elsődleges, elegendő egy kellően formabontó ötlet, a hatalmas elszántság és az akarat, mely falakat bont le, és igenis el lehet érni a lehetetlent. 

Vivien Moss könyve hamarosan megvásárolható a könyvesboltokban.

Tiszta szívvel drukkolunk sikereinek!

További információ a Vivien Moss - A szabad akarat játéka hivatalos facebook oldalon.

A szerző kiléte írói álnév alá van rejtetve, és kérésére személyének titkát hét pecsét alatt őrizzük. Kérjük Önöket, hogy tartsák tiszteletben döntését.

Sajtókapcsolat:

Szász János Ferenc
ügyvezető igazgató
MyMarketing.hu Kft
+36 20 379 7057

 

…amely akár az Öné is lehet!

A marketing tanácsadás hálás és hálátlan feladat egyben. Hálás, mert helyes marketing stratégiával nagyban hozzájárulhatunk az eladás növeléséhez, az értékesítés sikereihez, szépeket és eredményes dolgokat alkothatunk. Hálátlan, mert megfoghatatlan. Mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá, hisz olyan egyszerű (legalábbis annak tűnik). Mégis ha kézzelfogható eredményeket szeretnénk elérni érdemes szakemberekre bízni magunkat. A mosógépet sem mi szereljük meg, ha nem úgy működik, ahogy kéne. A marketing szakemberek, a marketing tanácsadás pedig drága. Vagy mégsem? Ajánlom figyelmébe weboldalunkat, melyből számos információhoz juthat. Kellemes böngészést kívánok!

Amennyiben további kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nem szeretne súlyos milliókat költeni marketingre?

Nem minden vállalkozás teheti meg azt, hogy fenntart egy marketing osztályt, hiszen ebben az esetben tényleges marketing kiadásain kívül számos további állandó költséggel is kell számoljon. Ilyenek például a szabadságok, járulékok, betegszabik, felesleges túlórák, holt idők,- amikor minden menne magától-, a csoport meg ül és néz…

Bizonyára Ön is találkozott már a marketing tanácsadás fogalmával, ennek részleteibe most nem mennék bele, hiszen bizonyára ismeri. Érdekel viszont, hogy mindenben megfelelt-e Önnek?

  • Elégedett volt a marketing tanácsadást kínáló cég áraival?
  • Tanácsokat osztogatott sok pénzért és a megvalósítást Önre bízta?
  • Elégedett volt kínált szolgáltatásukkal?
  • Kellően gyorsak és rugalmasak voltak?
  • Megfelelő volt a hatékonyságuk?
  • Költségkímélő megoldásokat (is) javasoltak?

Amennyiben igennel válaszolt a feltett kérdések mindegyikére Örömmel értesítjük, hogy megtalálta az Önnek megfelelő céget a marketing tanácsadás területén. Amennyiben esetleg nem volt minden válasza igenlő érdemes átolvasnia weboldalunkat.

Vagy itt vannak például a projekt jellegű munkák. Ha mondjuk nincs akkora a cég, hogy akár egy állandó marketingese is lenne, a vezetője elfoglalt, hiszen feladatainak száma minimum három pozíciót olvaszt egybe, és felmerült mondjuk az igény egy weboldal készítésre, mely esetében napjainkban egyre több érv szól amellett, hogy egyből válasszuk a honlap optimalizálás lehetőségét.